Partners

Onze software

Boekhoudpakket: Yuki

Ontdek de kracht van het boekhoudpakket Yuki: een ware gamechanger voor jouw bedrijf. Met Yuki wordt boekhouden eenvoudig, snel en efficiënt. Vergeet tijdrovende administratie en focus op groei. Laat ons jouw financiële zorgen wegnemen en geniet van heldere inzichten en de meest up-to-date rapportages.

Boekhoudpakket: EXACT ONLINE

De CijferKamer heeft bewust gekozen voor Exact online. Het is een gebruiksvriendelijk en flexibel boekhoudpakket dat gemakkelijk is in te richten en voldoet aan de wensen van elke opdrachtgever. Wij kunnen uw administratie inrichten en uitvoeren op ons kantoor en u heeft op uw werkplek inzage in alles. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden om via ons over te gaan op Exact online.

Softwarepakket: Nextens

Dit energieke softwarepakket stelt ons in staat om onze klanten op een ongekend niveau te ondersteunen. Met Nextens vereenvoudigen we complexe fiscale vraagstukken, leveren we razendsnel nauwkeurige resultaten en bieden we een vliegensvlugge en enthousiaste service.

Goede doelen

TAFELRONDE 154 RHOON

Bij de CijferKamer zijn we gepassioneerd om een positieve impact te maken. Daarom bieden we de tafelronde 154 Rhoon gratis hulp bij het opstellen van jaarverslagen. Zo besparen ze geld, waardoor er meer overblijft om andere goede doelen te steunen. Samen maken we een wereld van verschil!

stichting KINDERHULP TOGO

Wij verzorgen belangeloos de administratie van stichting kinderhulp TOGO

Samenwerking met

Likifin deurwaarder

De CijferKamer werkt samen met Likifin deurwaarder. Dat betekent dat u als klant van de CijferKamer heel gemakkelijk openstaande vorderingen uit handen kunt geven. De CijferKamer beheert voor u het digitale dossier en bewaakt de voortgang en betaling. En: no cure, no pay. Gemakkelijker kunnen we het u niet maken..!