Over ons

Over ons

Welkom bij de CijferKamer, de plek waar cijfers tot leven komen en we jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen!

Wij zijn een klein, maar professioneel en enthousiast boekhoudkantoor, gevestigd in een superleuk pandje midden in het dorp Poortugaal. Onze relaxte werksfeer zorgt ervoor dat wij dagelijks met veel plezier onze klanten van dienst zijn.

Bij de CijferKamer vinden we het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Of je nu een horecaondernemer of een advocaat bent, een goed doel of een bouwbedrijf runt: wij zorgen ervoor dat jouw boekhouding tot in de puntjes is verzorgd. En dat niet alleen, we vertalen ook nog eens saaie cijfers naar begrijpbare taal en geven advies waar nodig.

Bij ons krijg je altijd persoonlijke aandacht en kun je rekenen op snelle en accurate service. We werken met verschillende boekhoudpakketten en zijn NOAB gecertificeerd.

Dus ben jij op zoek naar een betrouwbare en enthousiaste partner voor jouw boekhouding? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf waarom de CijferKamer zo leuk is om mee samen te werken! Want boekhouding is niet voor iedereen even leuk, maar we maken het je in ieder geval wel makkelijk!

Ons Team

We stellen ons team graag aan je voor, zodat je kunt kennismaken met de gezichten achter de cijferkunsten. Elk lid van ons team brengt een unieke mix van enthousiasme en expertise naar de tafel. Laat je meevoeren door de passie en vaardigheden van ons bruisende team!

Alexandra Panhuis

Alexandra Panhuis

Na tien jaar in de financiële detachering te hebben gewerkt bij kleine en grote bedrijven en vijf jaar hoofd administratie te zijn geweest bij een groot horecaconcern, was ik er in 2010 aan toe om een eigen bedrijf te starten. Bij de CijferKamer voel ik me als een vis in het water. Ik houd namelijk van cijfers en van mensen. Van links naar rechts en van boven tot onder; boekhoudingen hebben geen geheimen voor mij. Met boekhouden ben ik snel, accuraat en kundig. Met mensen ben ik spontaan, betrokken en dienstverlenend.

alexandra@decijferkamer.nl
Martine Molenaar

Martine Molenaar

Na 14 jaar bij KPMG gewerkt te hebben, was ik op zoek naar wat anders. Ik wilde nieuwe uitdagingen en graag dichter bij huis werken. Die baan vond ik bij de CijferKamer. Mijn eigenschappen zijn: betrokken, integer en gezond perfectionisme. Die kan ik perfect kwijt in mijn nieuwe baan, waarin ik veel voldoening vind. Ik doe mijn werk voor onze opdrachtgevers dan ook met plezier en mijn streven is om, samen met mijn collega’s, in dienst te staan van de klant en te zorgen voor een overzichtelijke en perfecte boekhouding.

martine@decijferkamer.nl
Agnetha van Dijk

Agnetha van Dijk

Een passie voor getallen en financiën zit bij ons in de familie. En zo ook bij mij. Na mij in mijn studie gespecialiseerd te hebben op het financiële vlak, wilde ik na het behalen van mijn diploma direct aan slag in deze sector. Via een financieel detacheringsbureau kon ik in aanmerking komen met verschillende onderdelen binnen het vak. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van wat ik echt wilde doen, namelijk met getallen werken, analyseren en secuur werk afleveren. Dit is precies wat ik terug vind in mijn baan bij de CijferKamer. Ik haal dan ook veel voldoening uit mijn baan en zal met plezier werken aan een optimale boekhouding voor onze klanten.

agnetha@decijferkamer.nl
Iris Hamstra

Iris Hamstra

Na 5 jaar gewerkt te hebben op de boekhouding bij een scheepvaartleverancier was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Begin 2019 ben ik begonnen bij de CijferKamer waar ik mijn affiniteit met cijfers meer kan uiten. De diversiteit aan werkzaamheden en het dagelijkse contact met klanten is wat mij het meeste aanspreekt. Gedreven en klantgericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik doe mijn werk met veel plezier met als doel een perfecte boekhouding voor onze klanten.

iris@decijferkamer.nl
Liesbeth Henning

Liesbeth Henning

Een combinatie van creativiteit, cijfermatig werk en een analytische werkomgeving is mijn ideale plek. Bij de CijferKamer heb ik mijn plek gevonden waar ik secuur, doelgericht en analytisch werk kan verrichten. Een plek waar ik mijn discipline, leergierigheid en financiële aanleg te werk kan zetten. En dat bij een bedrijf met een open, vriendelijke en ondersteunende cultuur, maakt deze baan zo waardevol voor mij.

liesbeth@decijferkamer.nl
Hobbs Panhuis

Hobbs Panhuis

Dit is Hobbs, een ruim 12 jaar oude Rhodesian Ridgeback. Dit ras zou bescherming bieden tegen leeuwen, maar Hobbs raakt al geïrriteerd door vliegen en muggen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een kantoorhond positieve effecten heeft op medewerkers. Minder stress, verhoging van de productiviteit, verlaging van de cortisolspiegel en minder conflicten. Niet voor niks staan steeds meer bedrijven toe dat men een hond meeneemt naar het werk. Alleen ligt Hobbs het grootste deel van de dag lekker te slapen, dus of dat dan iets bijdraagt? Maar misschien is dat de truc wel.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag, een briljante opmerking of gewoon zin in een gezellige babbel over cijfers? Aarzel niet en neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Toch liever bellen? Laat dan een terugbelverzoek achter of neem direct contact met ons op: (010) 200 96 51