Diensten

Administraties

Tijd om de administratie eindelijk achter je te laten, want de CijferKamer is here to save the day! Geen gedoe meer met bonnetjes en cijfers, want wij kunnen alles voor je regelen. En weet je wat nog beter is? Wij zorgen er ook nog eens voor dat jij je niet meer druk hoeft te maken over die vervelende onbetaalde facturen. Klinkt dat niet fantastisch? Laat ons jouw helden in de administratie zijn!

SALARISsen

Wij kunnen jouw gehele salarisadministratie oppakken. Hierdoor zijn ingewikkelde regeltjes en papierwerk voortaan verleden tijd. En dat alles tegen een scherpe prijs. Zo kan jij je focussen op de leuke gesprekken met je collega’s, want jouw personeel krijgt altijd op tijd betaald!

JAARREKENINGEN

Bij de CijferKamer begrijpen we dat jouw jaarrekening meer is dan cijfers alleen. Het geeft inzicht en helpt je bij het nemen van beslissingen. Wij zorgen dat jouw jaarrekening voor de deadline klaar is, denken graag met je mee en leggen alles uit in begrijpbare taal.

BELASTINGEN

De CijferKamer neemt al je belastingzorgen uit handen: van aangiftes en uitstel tot en met betalingen. We zorgen ervoor dat alles voor de deadline klaar is en correct wordt afgehandeld. Particulier of een bedrijf, belastingen kunnen ingewikkeld zijn, maar met ons is het een stuk makkelijker!

DETACHERINGEN

Heb je het druk en kom je handen te kort op de financiële administratie? En wil je dat we bij jou op locatie werken? De dames van de CijferKamer zijn jouw redders in nood! Wij kunnen op locatie bijspringen in drukke tijden, vervanging bij ziekte of verlof en/of gewoon standaard een x-aantal uur per week. Zie ons gewoon als (externe) collega.

ADVIEZEN

Terwijl jij vol vertrouwen onderneemt, staan wij professioneel en betrouwbaar aan jouw zijde. Met een snelle en doordachte aanpak vinden we altijd de perfecte oplossing die bij jouw situatie past. En het beste van alles? Wij communiceren in begrijpbare taal, zodat je volledig op de hoogte bent en de juiste beslissingen neemt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag, een briljante opmerking of gewoon zin in een gezellige babbel over cijfers? Aarzel niet en neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Toch liever bellen? Laat dan een terugbelverzoek achter of neem direct contact met ons op: (010) 200 96 51